Fysiotherapie op afstand

De corona crisis maakt vele vormen van fysiotherapie op dit moment onmogelijk. Jouw blessures en klachten houden daar helaas geen rekening mee. Om de zorg voor jouw gezondheid zoveel mogelijk door te laten gaan, wil ik je graag voorzien van advies, coaching en begeleiding op afstand met een videoconsult. Tijdens het videoconsult krijg jij dezelfde behandeltijd, persoonlijke aandacht en maatwerk als bij een gewone afspraak en wordt na de tijd het oefenprogramma via de mail op gestuurd.

Een fysiotherapeutisch Videoconsult bij Fysiotherapie Langendijk

Hoe gaat het in zijn werk?

Mocht je blessures of klachten krijgen aan het houding- of bewegingsapparaat, neem dan contact met mij op. Dit kan telefonisch, via Whatsapp, email of via het contact formulier op de website. Ik zal dan contact met je opnemen, om een videoconsult in te plannen. In dit videoconsult zal een intake plaatsvinden en aan de hand daarvan bepalen we samen het vervolg. Dit zal voornamelijk bestaan uit advies, coaching en een oefenschema op maat. Via het videoconsult kunnen we iedere week de voor(uit)gang bespreken en waar nodig bijsturen!

Om veilig met elkaar te kunnen communiceren kun je gratis de beveiligde app van VSee installeren op je telefoon of iPad. De instructie om met mij in contact te komen volgen dan per email, nadat we een afspraak hebben gemaakt voor het eerste videoconsult!

Actieve fysiotherapie tijdens het videoconult corona virus

Fysiotherapie Langendijk voor jouw herstel!

Binnenkort een operatie?

Heb je nog twijfels over je operatie? Of wil je alvast extra informatie over het vervolg traject na je operatie? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Net een sportblessure opgelopen?

Wil je weten of je volgend weekend weer kunt sporten? Wil je advies of tape? Neem contact met mij op en we kijken naar de mogelijkheden.

Toegewijd aan jou herstel!

Gedreven om jou met de nieuwste inzichten en behandelprotocollen de meest effectieve en zinnige zorg te bieden.

Neem contact met mij op

Fysiotherapie Langendijk

Dè specialist in (orthopedische) revalidatie & sportfysiotherapie!

contact

  • 06 - 83 60 58 64
  • info@fysiotherapielangendijk.nl
  • Magere Weide 2, 8915 AR Leeuwarden
  • KvK nummer: 72486015
  • Beroepsgroep: KNGF