Martijn Langendijk

Martijn Langendijk

Functie: Algemeen fysiotherapeut
Recente opleiding: Master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN, uitstroomprofiel manuele therapie en sportfysiotherapie (september 2019 – 2023)
Specialisaties: Fysiotherapie, sportfysiotherapie, orthopedische klachten/revalidatie, medical taping, heup, knie en enkel
BIG-nummer: 59924526604

Wat drijft mij om jou te helpen?

Sinds jongs af aan ben ik al erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam.  Mijn droom was ooit dan ook om orthopeed te worden. Deze droom werd na de HAVO vervangen voor de studie fysiotherapie. Als fysiotherapeut ben je dé specialist in beweging. En zorg je ervoor dat na het advies of de ingreep bij de orthopeed, jij het revalidatieproces van A tot Z begeleid. Om zo de patiënt weer optimaal te kunnen laten bewegen of sporten.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik mezelf als fysiotherapeut aan het specialiseren ben in orthopedische klachten m.n. aan de schouder, de heup, de knie en de enkel, orthopedische revalidatie en sportfysiotherapie. Om jou zo, de meest effectieve en zinnige zorg te bieden binnen dit domein. Dit maakt fysiotherapie voor mij een dynamisch en boeiend vak, dat nooit stil staat. Omdat ieder revalidatieplan en iedere behandeling maatwerk moet zijn. Waarbij jij als mens centraal staat en de nieuwste inzichten als rode draad functioneren!

Ik help je graag om weer beter te kunnen bewegen of sporten.

Fysiotherapie Langendijk

Dè specialist in (orthopedische) revalidatie en sportfysiotherapie!

contact

  • (06) 83 60 58 64
  • info@fysiotherapielangendijk.nl
  • Magere Weide 2, 8915 AR Leeuwarden
  • KvKnr. 72486015
  • Beroepsgroep: KNGF