Fysiotherapie Langendijk Westeinde is een toonaangevende praktijk in Leeuwarden. Wij zijn toonaangevend als fysiotherapiepraktijk in Westeinde op het gebied van:

  • Fysiotherapeutische zorg;
  • Sport(blessures);
  • Orthopedische klachten;
  • Revalidatie voor en na een operatie.

Wat maakt Fysiotherapie Langendijk in Westeinde uniek?

Bij ons sta jij als mens centraal. Samen met jou brengen wij jouw unieke karakteristieke eigenschappen in kaart. Deze eigenschappen vormen samen met de nieuwste inzichten en behandelprotocollen, de rode draad binnen jouw persoonlijk afgestelde revalidatieplan. Met deze unieke aanpak focussen wij ons volledig op wat jij wil bereiken.
 

Wat wordt er van jou verwacht?

Van jou verwachten wij als patiënt een actieve rol, in zelfmanagement en commitment. Zodat jij na jouw operatie of sportblessure, zo snel en efficiënt mogelijk weer op de been bent.
 
Fysiotherapie in Westeinde

Maak kennis met Fysiotherapie Langendijk in Westeinde

Martijn Langendijk

BSc Algemeen fysiotherapeut / MSc manueel- en sportfysiotherapeut i.o.

“met mensen actief werken naar een optimaal herstel! Wanneer dat doel is bereikt, kunnen we allebei met een tevreden gevoel naar huis”

De verantwoordelijkheid van jouw fysiotherapeut in Westeinde

De zorg is al duur genoeg en niet altijd transparant. Fysiotherapie Langendijk uit Westeinde staat voor effectieve en zinnige zorg. Je mag dus van ons verwachten dat we op tijd aangeven wanneer je behandelingen op zijn, we aansturen op je zelfstandigheid en indien nodig je adequaat (door)verwijzen naar je eigen (huis)arts of specialist.

Waarom kies jij voor Fysiotherapie Langendijk in Westeinde?

Onze drie kernwaarden om jou te voorzien van een persoonlijk afgesteld revalidatieplan.

Jij als mens centraal

De nieuwste inzichten

Effectieve en zinnige zorg

Wat patiënten zeggen over Fysiotherapie Langendijk

5/5
In februari heb ik een zware zweepslag opgelopen tijdens tennis. Na een week toch maar naar de fysio gegaan. Het herstel doet je lichaam zelf wel, maar juist de begeleiding hierbij is belangrijk. Je bent bang weer te bewegen en zeker het sporten leek ver weg. Martijn heeft aangegeven tot hoe ver ik kon gaan, wanneer je moet stoppen met de spier te belasten en welke oefeningen ik kon doen om verder te herstellen. Elke week kon ik meer en hij paste de oefeningen ook aan op mijn sport; tennis. Ik stond sneller dan verwacht weer op de baan en na 12 weken speelde ik alweer m’n eerste competitiewedstrijd. Tijdens de behandeling werd de focus ook gelegd om andere spiergroepen te trainen zodat m’n kuitspier in de toekomst minder belast wordt en daarmee de kans op een volgende zweepslag verkleinen. Bedankt Martijn!
A. Beuker
5/5
De therapeut is enorm goed. Hij luistert aandachtig naar je probleem en vindt al snel een oplossing. Samen kijk je verder naar hoe het probleem verminderd kan worden.
Q. Wortel
Fysiotherapie Langendijk voor jouw herstel!

Binnenkort een operatie?

Heb je nog twijfels over je operatie? Of wil je alvast extra informatie over het vervolgtraject na je operatie? Neem vrijblijvend contact met Fysiotherapie Langendijk op.

Net een sportblessure opgelopen?

Wil je weten of je volgend weekend weer kunt sporten? Wil je advies of tape? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.

Toegewijd aan jouw herstel!

Kwalitatieve, persoonlijke zorg op maat, in een vertrouwelijke omgeving.

Neem contact op voor fysiotherapie in Westeinde

Fysiotherapie Langendijk

Dè specialist in (orthopedische) revalidatie en sportfysiotherapie!

contact

  • (06) 83 60 58 64
  • info@fysiotherapielangendijk.nl
  • Magere Weide 2, 8915 AR Leeuwarden
  • KvK nummer: 72486015
  • Beroepsgroep: KNGF